A mi Józsefvárosunk

Nem jó ez a darálgatás [47.]

(Le Douro Duero)

2020. október 11. - Amijo

Dúró Dóra sajtótájékoztatón tépett szét egy újabb mesekönyvet.
Szerinte homoszexuális propagandát is tartalmazó mesekönyvet semmisített meg.

Nem jó ez a darálgatás. Nem hatékony. A könyv széttépése meg pláne: valami elborult aktivista összeragasztja, aztán még büszkélkedik is a megmentett kultúrkinccsel. El kell égetni, szigorúan ragaszkodva a kulturális hagyományokhoz.

duro_dora.jpg

Valami nagy-nagy tüzet kéne rakni... (Hogy ne melegedjenek az emberek.) Máglyát nekik!

Fügedi Ubul

***

Dúró Dóra után nagyon rákattantak a tiihazánkosok erre a darálós/tépdelős performanszra: Egy Kölcsey-kép széttépésével „ünnepelte” a Mi Hazánk a Magyar Kultúra Napját. Vékony Csongor hangsúlyozta, ők a Mi Hazánknál mindig tisztelni fogják Kölcsey munkásságát, és méltó módon fognak emlékezni rá. Majd egy perccel később szépen fogta a költő szivárványos zászlós arcképét, és szépen négy darabra tépte. Csak feltételezni tudjuk, hogy a méltó módon emlékezés jegyében. (via 444.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7316235720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása