A mi Józsefvárosunk

Az "ellenzék" és az ő "koordinációja" [28.]

2020. augusztus 14. - Amijo

Minden választókerületben közös jelöltet indít az ellenzék
a Fidesz ellen 2022-ben. (via Index)

Ha megnézitek az elmúlt év közvélemény-kutatásait, nyilvánvaló, hogy a kétfarkúak tartósan és szignifikánsan népszerűbbek az LMP-nél. Ezen nincs mit csodálkozni, lévén az LMP az a párt, amely kiutálta soraiból Szél Bernadettet és Hadházy Ákost — éppen azért, mert együtt akartak működni a többiekkel. Azt a két embert, akik egy sikeres ellenzéki együttműködés frontemberei lehetnének. A Szél B.-et elítélő fegyelmi határozat szerint azért büntették meg, mert "szervezte a koordinációt".

szel_hadhazi.jpg

Ezek után a "fegyelmezők" most farokfelvágva "szervezik a koordinációt", és végtelenül boldogok, hogy abba meghívták őket. Nem hívták meg viszont a kétfarkúakat, továbbá Szél Bernadettet és Hadházy Ákost. Marha nehéz nem arra gondolni, hogy azért, mert ők tényleg ellenzékiek. Ha "a kihagyottak" egymásra találnak, minden fenntartásom dacára rájuk fogok szavazni.

Nagyon szeretném, ha szorgos népünk leváltaná Magyarbasit és kártékony rendszerét. Legalább annyira, mint az önmagukat baloldalinak, illetve liberálisnak vélő gondolkodók többsége. Abban azonban biztos vagyok, hogy aki leváltja, az nem a többszörösen és megérdemelten bukottak kabaréízű "összefogása" lesz.

"Legyen másik!"

Fügedi Ubul

***

A magyar ellenzéki pártok csütörtök este bejelentették: pártelnökeik ("meghallva a választóik akaratát") megkezdték a hivatalos egyeztetéseket a 2022-es országgyűlési választásra való felkészülésre. "… megállapodtak abban, hogy az ország érdekében közös programot alkotnak, és az egyéni képviselőjelöltek kiválasztásánál a tárgyalásos út mellett az előválasztás intézményét is legitim eszköznek tekintik". (Index)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5116140224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása