A mi Józsefvárosunk

No, ez is megvolt… [24.]

2020. július 31. - Amijo

… még sincs este. Pontosabban este van, de ez most nem fontos. Ami viszont lényeges, az az, hogy tegnap lezajlott a nálunk is beharangozott fórum az önkormányzati házak házirendjéről a Kesztyűgyár Közösségi Házban. A bérlők kérdeztek, Pikó András és a Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt. munkatársai válaszoltak.

forum2020-2.jpg

Aki pedig nem tudott részt venni rajta, de érdekli, hogy mi történt és hogyan történt – az itt megnézheti a fórumról készült videót.

További szép estét mindenkinek.

***

Konzultáció a józsefvárosi önkormányzati házak házirendjéről. A fórumon kívül egy kérdőív segítségével is gyűjtjük a lakók véleményét – töltse ki Ön is legkésőbb augusztus 15-ig! A kérdőív személyesen is leadható: 2020. augusztus 17-én, hétfőn, 15-18 óra között a Önkormányzat épületében a Közösségi Részvételi Irodában - Baross utca 63-67 - a földszinten. (via Pikó András polgármester fb-oldal)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7016097992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása