A mi Józsefvárosunk

Fórum a Kesztyűgyárban [23.]

2020. július 28. - Amijo

Július 30-án, azaz most csütörtökön 18 órakor fórum lesz az önkormányzati házak házirendjéről a Kesztyűgyárban. Meg ha minden jól megy, és a jóisten is úgy akarja — az ősszel induló szociális lakáspályázatról  A fórumon várják a lakosok ötleteit, észre- vételeit — és persze a kérdéseit is. Mert az aztán van bőven...

forum2020-1.jpg

A meghívott vendégek:

  • Pikó András polgármester
  • Nováczki Eleonóra, vagyongazdálkodási igazgató, Józsefvárosi Gazdálkodási Központ
  • Szeip István, üzemeltetési divízióvezető, Józsefvárosi Gazdálkodási Központ
  • Jurkovics István, referens, Józsefvárosi Gazdálkodási Központ 

Az önkormányzati házakra vonatkozó házirend a hivatal oldalán érhető el.

P.s.: Aztán ha már túl vagyunk rajta, valaki beírhatná kommentbe, hogy mi történt...

***

Nem lehet "szociális" az a lakáspályázat, amit egy valótlan adatoktól hemzsegő, agyon- manipulált vagyonleltárra alapoztak! (…) És nemcsak mi, a legközvetlenebbül érintett bérlők kifogásoljuk ezt, hanem olyan, más lakhatási formában élő polgártársaink is, akik tudják, hogy ez a lakáspolitika az egész kerület élet- és lakhatási körülményeire lesz beláthatatlan hatással. Egyikük például ezt kérdezte erről az alábbi cikket olvasva a Józsefvárosi újságban: "Mikor és hol lehet elolvasni a lakások felméréséről szóló doksikat, ami megelőzte a lakáspályázatokat"? Nos, ezt kérdezzük mi, önkormányzati bérlők is. (via Budaházy Gusztáv)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr216081848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása