A mi Józsefvárosunk

A hét képe [1.]

2020. május 23. - Amijo

Ami kihagyhatatlan. Németh Szilárd, hazánk legismertebb pacal- és birkafejzabáló birkózóbajnoka – mellékesen a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára – ismét alkotott egy nagyot. Megirigyelve a Monthy Pyton sikereit, csütörtökön egy speciálisan berendezett szobában pózolt büszkén a honvédelem napja alkalmából. A lentebb látható módon. Én próbálok nem röhögni ezen a csodás kompozíción, de nem sikerült…

nemeth_szilard_monty.jpg

Mindenesetre aláírás is van hozzá: „Közösen köszöntötte a magyar katonákat a Magyar Honvédelem Napja alkalmából Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes és dr. Nyitrai Zsolt miniszterelnöki megbízott.” (A fotó eredetileg a honvédelem.hu portálon jelent meg.)

Ami biztos, vérfagyasztó, amit látunk. Főleg azért, mert volt idő, amikor azt hittük, hogy ez már elmúlt, mert soha többé nem fordulhat elő, hogy az ész vigyázban áll a szervilizmussal elegy ostobaság előtt. Nem lesz olyan többé Magyarországon, hogy a belügyminiszter irányítja az egészségügyet, a külügyminiszter fürkészei és portyázói szerzik be a lélegeztetőgépeknek eladott horkolásgátló berendezéseket, miközben a miniszterelnök arról beszél a rádióban, hogy az egészségügyért felelős miniszternek – Kásler Miklósról van szó – történelmi érdemei vannak. (via Hirklikk/ Föld S. Péter)

További vidám hétvégét mindenkinek!

P.s.: Hm. Kéne még egy szittya lovasíjász meg egy fickó állatbőrben, kőbaltával. Vera szerint +1 birodalmi rohamosztagos, sugárvédő páncélban. Akkor mindkét oldalra jutna 3 biodíszlet. (Fügedi Ubul)

***

Szolgálati közlemény: Ez lett (volna) az ezredik posztunk, így aztán változtattunk a sorszámozáson, amely most így ezennel újraindul a fentebb látható módon. (a Szerk.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9915714106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása