A mi Józsefvárosunk

956. Mai Pikó (15)

2020. január 12. - Amijo

Rengetegen kerestek meg, hogyan lehetséges, hogy minden előzetes tájékoztatás nélkül fizetőssé vált a parkolás a Baross utcában és az Üllői út józsefvárosi oldalán. Szeretnék mindenkit megnyugtatni, nem vált fizetőssé az említett területeken parkolás. A fővárosi tulajdonú tereink és útjain közül továbbra is az érvényes parkolási engedéllyel rendelke- ző kerületi lakosok térítésmentesen parkolhatnak a Baross utcán, a Ludovika téren, az Üllői úton és a Harminckettesek terén.

parkolas_piko.jpg

Kivizsgáltatom a történteket, de a lényeg az, amit fentebb írtam. A JGK honlapján meg- jelent tájékoztatót kijavítják és a JGK munkatársai mindenkit személyesen megkeresnek, akiknek tévesen adták ki eddig a parkolási engedélyét.

(Pikó András polgármester oldala)

P.s.: Jaj, ez le ne maradjon! Most csütörtöktől új, fontos megbízatást kapott Sára Botond: kinevezték Budapest Főváros Kormányhivatalát vezető kormánymegbízottá. Így megy ez, ezt a drága embert sem hagyták az út szélén. Most már csak annak kéne kiderülnie, hogy mennyire drága, merthogy az még nem tisztázódott, hogy hogyan is jött össze az a sok-sok ki nem vett szabadság, amit ki akar fizettetni a kerülettel…

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8015405428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása