A mi Józsefvárosunk

926. Választás, holnap

2019. október 12. - Amijo

Kedves mindenki! Holnap, október 13-án önkormányzati választás lesz. Mert még lehet választani. Így most itt nem is szaporítanánk tovább a szót: holnap tessék szíves lenni elmenni és szavazni! Vegyük kezünkbe a sorsunkat!

8ker_jeloltek.jpg

Nem tudja, hogy ki az ellenzéki jelölt az adott választókerületben, mert az önkormányzat lapja nem írta meg? Sebaj, segítünk! ITT megnézheti a részleteket is.

Holnap új lapot nyithatunk Józsefváros történetében - de csak akkor, ha mind elmegyünk szavazni, legyünk akár a Momentum, az MSZP, a DK, a Párbeszéd vagy az LMP támogatói - vagy egyszerűen változást akaró kerületi lakosok. Mi készen állunk, most Önökön a sor! Ha mi győzünk: Józsefváros nyer! (Pikó András)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7615219478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása