A mi Józsefvárosunk

912. Pillanatkép (1)

2019. augusztus 31. - Amijo

Egy elkapott pillanat a ma délelőtti pultozásról az Orczy úti CBA előtt, ahol több kritika, panasz és észrevétel is elhangzott a környéken élők részéről – főleg a Visi és a Kőris utca házaiban lakóktól. És aláírtak. Akivel pedig eddig véletlenül még nem találkoztunk, de szeretne/szeretnél aláírni nekem és Pikó Andrásnak – vagy csak kibeszélni a kerületi mindennapok gondját, baját – azzal találkozzunk hétfőn 17-19 óra között a Kálvária téren.

pillanatkep1.jpg

Minden délután járom a Magdolna és Orczy negyed egyes részeit magába foglaló 10. számú választókerület házait, így már sokan találkozhattak velem, több száz emberrel sikerült röviden-hosszan szót váltanom. Célom, hogy a körzetben található összes házba legalább kétszer eljussak október 13-ig. És el is jutok!

Camara-Bereczki Ferenc Miklós (CBFM), Magdolna negyed

P.s.: Pikó András polgámesterjelölti programját röviden a Mérce szerdai cikkében, hosszabban pedig a pikoandras.hu oldalon olvashatja/olvashatjátok. Ha mi győzünk: Józsefváros nyer!

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1115033714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

haXXor 2019.09.05. 11:56:32

Üdv. Két kérdésem lenne: egyrészt ez ugye a polgármester-jelölt blogja? Másrészt lehet arról valahol írást találni, hogy 'ki mit ígérne'? Őszinte leszek, teljesen hidegen hagy, hogy valaki Fideszes, DK-s vagy épp akármi más, viszont programokról, elképzelésekről szívesen olvasnék a választás előtt (de úgy mindenkitől). Vagy az ilyen vágyaimat felejtsem is el és 'kukázzam' magam össze az információkat innét-onnét? :)

haXXor 2019.09.05. 12:00:26

@haXXor: Oké, béna voltam. Itt a link az írás végén. Bár a Fideszes úr programját még nem találtam meg, a képviselőjelöltem programja meg 'elég rövid' :)

Amijo 2019.09.05. 12:05:46

Oké, mi is. (Miközben ment a válasz, jött a következő komment...)
süti beállítások módosítása