A mi Józsefvárosunk

910. Tegnap elkezdődött

2019. augusztus 25. - Amijo

És akkor most itt is, hogyne csak a Facebook-on fusson…

cbfm2019-2.jpg

Tisztelt Józsefvárosiak! Kedves Barátaim és Ismerőseim!

Tegnap elkezdődött az önkormányzati választási kampány, amikor is első körben a képviselőjelöltté váláshoz szükséges aláírásokat kell összegyűjtenem a körze- temben, a Magdolna és Orczy negyed egyes részeit magába foglaló 10. számú választókerületben. Aki úgy gondolja, hogy aláírásával támogatna, kérem, jelezze az fb-oldalamon vagy üzenetben, és felkeresem az aláírásgyűjtő ívekkel. Ha pedig valaki nem a körzetemben lakik, de támogatná az ellenzéki jelölteket, ill. segítene a kampányban (aláírásgyűjtés, utcafórumok stb.), akkor is jelentkezzen és megbeszéljük a részleteket.

Köszönöm előre is!

Camara-Bereczki Ferenc Miklós (CBFM), Magdolna negyed

P.s.: Itt pedig mindenki megnézheti, hogy melyik ellenzéki jelölt melyik egyéni választó- kerületben indul. Szépen, rajzosan, fényképesen, áttekinthetően, hurrá. Mi meg untuk a blog régi felületét, így aztán az elkezdődött kampány tiszteletére megváltoztattuk azt. Hát ilyen lett… (a Szerk.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9415024036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása