A mi Józsefvárosunk

907. Mai Pikó (8)

2019. augusztus 16. - Amijo

"Ha mi győzünk: Józsefváros nyer!” 

Ne legyenek kétségeink: ahogyan fogyatékkal élő társainkról beszélünk, ahogyan fogyaték- kal élők és ép emberek együtt élnek, közlekednek, közösséget alkotnak, az döntés kérdése. Számomra ez a döntés egyszerű: nem csak látni szeretném fogyatékkal élő társainkat a nyilvánosságban, hanem tenni is azért, hogy nekik is otthonuk legyen a kerület.

piko8.jpg

Naponta tapasztalom, mennyi minden múlik az egyszerű odafigyelésen: a kerületi kátyúk, rossz minőségű járdák, a kerekesszékkel közlekedők átjutását ellehetetlenítő pallók a napi életet teszik iszonyatosan nehézzé számukra, és Józsefváros-szerte hiányoznak a süllyesz- tett járdaszegélyek.

A kérdés egyszerű: megteszünk-e mindent a méltó, egyenlő, közös életért a Józsefvárosban a jövőben? Én erre vállalkozom polgármesterként október 13. után.

Szeretem Józsefvárost. Biciklire és buszra szállva olyan arcát látom a kerületünknek, ami nem látszik a hivatali autók ablakai mögül: közös örömeinket-bánatainkat, az előttünk álló teendőket. Polgármesterként is azért fogok dolgozni, hogy a politika a lakókat és ne a hatalmat szolgálja. Egy zöldebb, tisztább, egészségesebb, emberségesebb Józsefvárosért. (Pikó András polgármesterjelölt fb-oldala)

P.s.: Baranyi Krisztina nyerte a ferencvárosi előválasztást - Gratulálok Baranyi Krisztinának, a ferencvárosi előválasztás győztesének. Bízom benne, Krisztina képes lesz arra, hogy a mögé felsorakozott egységes ellenzékkel Ferencvárost visszavegye október 13-án az ott élők számára a fideszes hatalom embereitől. A feladatunk közös: az önkormány- zatoknak Józsefvárosban és Ferencvárosban is a helyi embereket, a választóinkat kell szolgálniuk és nem a hatalmat.

Támogassa Ön is a kampányomat, hogy minél több józsefvárosival együtt tudjuk visszavenni a kerületet az emberségnek, a biztonságnak és a méltányosságnak! Az adományokat egy elkülönített kampányszámlára várjuk banki átutalással: 16200223-10112353 (Pikó András – Magnet Bank)

Aki pedig más módon is támogatni szeretné Pikó Andrást
ITT
 csatlakozhat a kampányához.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr215012910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása