A mi Józsefvárosunk

903. Mai Pikó (7)

2019. augusztus 04. - Amijo

Ezt a képet tegnap készítettem a Magdolna negyed egyik uniós pályázatból felújított házában. Akkurátusan befalazott ajtó és ablak – egy tudatosan lakhatatlanná tett önkormányzati bérlakás, kívülről. Többet is láttam abban a házban és sok van még ilyen Józsefvárosban. Csak hogy világos legyen mindenki számára: ezt a lakást a tulajdonos önkormányzat tette lakhatatlanná. 

piko7.jpg

A politikának az embereket kell szolgálnia, megoldást kell nyújtani az életük problémáira, például a lakásgondjaikra. Egy befalazott, üresen álló, belül fekete penészes lakás ugyan mire megoldás?! Ugyan, milyen érdeket szolgál ebben az állapotában?!

Videó: a Kálvária téren vagyunk a Városi séták a C8-cal – ötödik séta: Magdolna negyed keretében és Camara-Bereczki Ferenc Miklós beszél a környék gazdasági felélesztéséről, a helyi civil szervezetek támogatásáról. (Pikó András polgármesterjelölt fb-oldala)

Támogassa Ön is a kampányomat, hogy minél több józsefvárosival együtt tudjuk visszavenni a kerületet az emberségnek, a biztonságnak és a méltányosságnak! Az adományokat egy elkülönített kampányszámlára várjuk banki átutalással: 16200223-10112353 (Pikó András – Magnet Bank)

Aki pedig más módon is támogatni szeretné Pikó Andrást
ITT
 csatlakozhat a kampányához.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr314994878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása