A mi Józsefvárosunk

901. Durcás kismalac

2019. július 28. - Amijo

Körmendi Gábor csütörtökön – miután kiderült, hogy idén nem lesz képviselő-jelölt –  bejelentette, hogy elindul a polgármesteri székért – akit esetleg a részletek is érdekelnek, az olvassa el azokat a Mércén. Egy azonban biztos: Veres Gábor, az MSZP józsefvárosi elnöke a portálnak azt mondta, Körmendi bejelentése után elnökségi döntés született arról, hogy kizárják a pártból. Veres kiemelte, hogy az MSZP továbbra is a közös jelöltet, Pikó Andrást támogatja az őszi választáson.

kismalac.jpg

P.s.: Áder János október 13-ra írta ki az önkormányzati választás időpontját. És addig már alig több mint két hónap van hátra…

Támogassa Ön is a kampányomat, hogy minél több józsefvárosival együtt tudjuk visszavenni a kerületet az emberségnek, a biztonságnak és a méltányosságnak! Az adományokat egy elkülönített kampányszámlára várjuk banki átutalással: 16200223-10112353 (Pikó András – Magnet Bank)

Aki pedig más módon is támogatni szeretné Pikó Andrást
ITT
 csatlakozhat a kampányához.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9614983960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása