A mi Józsefvárosunk

878. Már alig várom

2019. május 19. - Amijo

Nyíltan rasszista plakátokkal árasztották el ismeretlenek (lehet találgatni: Fidesz v. Ő Hazájuk) Budapest utcáit, többek között a nálunk a kerületben is megjelentek. Ezeken a Párbeszéd országgyűlési képviselőjének, Kocsis-Cake Olivio fényképe látható, rasszista üzenettel kiegészítve.

cbfm2019.jpg

Kocsis-Cake édesapja kétségkívül Afrikából, ráadásul az én édesapámmal egy országból, Bissau-Guineából származik, ő maga azonban Magyarországon született. Édesanyja ma- gyar, anyanyelve magyar, identitása magyar. A falragasz készítője szerint meg nigger.

Szabó Tímea, a Párbeszéd politikusa a Facebook-on osztotta meg tegnap délelőtt a plakátról készült fotót. És ezt írta hozzá: Orbán Viktor gyűlöletkampánya célba ért. Kocsis Olivio párbeszédes képviselőtársamról ilyen plakátok jelentek meg az utcán. Az ember gyomra összeszorul. Ha nem ismerjük fel idejében vagy hagyjuk szabadon burjánzani ezt az uszítást bárki ellen is, akkor az a béke, az a társadalom, amit ma ismerünk el fog tűnni a Föld színéről.

Már alig várom az őszi önkormányzati választás kampányát!

Camara-Bereczki Ferenc Miklós (CBFM) – Józsefváros, Magdolna negyed

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9614835398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása