A mi Józsefvárosunk

Pár szó a testületi ülésről [236.]

2022. május 28. - Amijo

A május 26-i képviselő-testületi ülésen sok fontos döntést hoztunk, de számomra előterjesztőként és az illetékes Városüzemeltetési Bizottság elnökeként is azon előterjesztés egyhangú elfogadása volt a legfontosabb, melyben két pályázatot hirdetünk társasházak számára.

cbfm2022.jpg

  • Kis értékű támogatások 2022 pályázat keretében társasházak fordulhatnak max. 250.000 Ft vissza nem térítendő támogatásért az önkormányzathoz, melyből előre nem meghatározott kisebb munkákat finanszírozhatnak pl. pincetakarítás, postaláda csere.
  • Közös használatú helyiségekben nyílászáró felújítása, cseréje 2022 pályázat keretében a lépcsőházi és egyéb helyiségek ablakainak, ajtóinak felújítását és cseréjét ösztönöz- zük max. 500. 000 Ft vissza nem térítendő támogatás nyújtásával. (Ez egy teljesen új támogatási forma, korábban még nem volt ilyen a kerületben.)

Fontos megjegyezni, hogy a fenti támogatásokat a nagyobb méretű társasházakban lépcsőházanként nyújtjuk!

Bízunk benne, hogy a Világos kapualjak pályázathoz hasonlóan sikeresek lesznek és sok társasháznak tud majd a Józsefvárosi Önkormányzat anyagi támogatást nyújtani.

Camara-Bereczki Ferenc Miklós (CBFM)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5917842875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása