A mi Józsefvárosunk

801. Szeszgyár utca, mikor?

2018. október 01. - Amijo

A Józsefvárosi Hírlevél szerint kezdetét veszi az Orczy-negyed komplex rehabilitációja 2,5 milliárd forintból. A program 2018 és 2021 között valósul meg. Ez így szép nagyon. Csak éppen pl. évek óta várat magára azon döntés végrehajtása, miszerint újra meg kell nyitni az utat a volt Szeszgyár területe mellett a (a Szeszgyár utca folytatása) a Kőris utca felé.

szeszgyar2018-1.jpg

Szeszgyár utca vége most...

Ha valaki esetleg nem emlékezne: még 2015 májusában zajlott le az a rendkívüli testületi ülés, melyen döntés született arról, hogy Józsefváros Önkormányzata újraépítteti a Szesz- gyár utcának azt a szakaszát, ahol egykor a gyár volt – azaz, kivezetik a Kőris utcába.

2016 februárjában ki is került egy tábla a Szeszgyár-Visi sarokra, hogy a nyáron (2016. július 6-án!) már át is adják az új utat, és megnyílik Szeszgyár utcai meghosszabbítás – mindannyiunk örömére és az önkormányzat nagyobb dicsőségére. Aztán – kisebb bonto- gatások után – a volt gyár egyre romosabb kerítésén belül leállt minden, maradt a szemét, kosz, trehányság, Az utcahosszabbítás meg elmaradt, annak jó két éve se híre, se hamva.

szeszgyar2018-2.jpg

szeszgyar2018-3.jpg

... és 2016-ban.

Vajon mikor méltóztatnak végre megépíteni az utat?! (Ha egyáltalán megépítik…)

Camara-Bereczki (CBFM), Magdolna-negyed

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2214275275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása