A mi Józsefvárosunk

Hamarosan nyit a Corvin [367.]

2023. szeptember 24. - Amijo

Alig egy hónap múlva, október 19-én nyit a felújított Corvin Áruház – új nevén Corvin Palace. Az épület helyreállítása 2021-ben kezdődött meg, és ha elkészül, három szinten kereskedelmi, és négy szinten iroda funkciót tölt be, összesen 16.500 négyzetméteren. A tetőszinten pedig egy panoráma terasz lesz kialakítva.

corvin2023.jpg

Csütörtökön, amikor a felújítás végéhez közeledő Corvin Áruháznál jártunk, aminek utcafrontján két első fecske, egy könyvesbolt és egy patika már meg is nyitott, még csak sejteni lehetett, hogy valamikor október közepén egészében is meg fog nyílni az áruház, ami a Corvin Palace nevet viseli majd. A főbejárat előtt most még építési kordon húzódik, de bent már folyik a Spar és a többi üzlet berendezése. (via Józsefvárosi Újság)

A felújítás után Spar, DM, Erste bankfiók, sushi étterem és kávézó lesz benne többek kö- zött. A lap szerint később pedig művészeti galéria és „innovatív közösségi iroda” is nyílik majd a Corvin Palace-ban.

LaMa

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr118221503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása