A mi Józsefvárosunk

781. Ja, a kutya vót

2018. augusztus 02. - Amijo

Tegnap villámgyorsan, szinte percek alatt vette át/vissza az irányítást a NER Simicska Lajos egykori csatornájánál, a Hír TV-nél. Azonnal láthatóvá vált a régi/új irány, rögtön megkezdődött a vezetők leváltása. Kirúgták Kálmán Olgát is, a tévé korábbi húzónevei nélkül, a fidesz G-nap előtti, jól bejáratott embereivel folytatja a munkát.

kocsis-pszichologiai-elemzes.jpg

2018. augusztus 1-jén a Hír TV átfordításának jelképeként lejátszották Orbán Viktor tusványosi beszédét. „Mi történt, mióta nem láttuk egymást”, gúnyolódik az új gazda a kővé dermedt nézőn. (Lakner Zoltán/168 óra)

És este, láss csodát, évek óta először fideszes vendéget köszönthetett Kálmán Olga helyett a szintén régi/új Földi-Kovács Andrea – írja a 24.hu. Méghozzá a nagyszerű Kocsis Mátét, a Fidesz-KDNP frakcióvezetőjét, egykori polgármesterünket. Aki azonmód bele is mondta a kamerába:

A Fidesznek a mai napon történtekhez semmi köze.

Ó, baszki, kicsi huszár! Nektek aztán tényleg semmi közötök nincs mindehhez! Tényleg ennyire hülyének néztek mindenkit?! Legalább egy icipici puca lenne a véretekben! De nem, nincs. Erről az egész széttárt kezes, szemforgató mosakodásról egy székely vicc jut az eszembe.

Két székely üldögél kukoricát morzsolgatva. Egyik megszólal:
- Kend fingott?
- Én nem! Tán a kutya vót.
- De hát az bént sincs!
- Majd bégyün…

További szép estét mindenkinek!

***

Kocsis azt mondta, nem fideszes tévét szeretne, hanem „a saját szavazótáborunk számára szerethető televíziót”. Az nem világos, hogyha a Fidesznek semmi köze a mai naphoz, ak- kor Kocsisnak mi köze ahhoz, hogy milyen lesz a Hír TV. (via civilhetes.net)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1614158269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása