A mi Józsefvárosunk

757. Alakul ez

2018. május 22. - Amijo

Pünkösd hétfő idén a Józsefvárosban egyben a demokrácia ünnepévé vált – a Választási Iroda ezen az ünnepi reggelen adta ki a polgármesterjelöltek támogatói aláírásgyűjtő íveit. Így a civilek által felkért és a demokratikus ellenzéki pártok által támogatott független jelölt, Győri Péter és népes aktivista csapata egy jó hangulatú flashmob keretében el is kezdte az aláírások gyűjtését a Rákóczi téri csarnok előtt.

gyori20180521.jpg

Már most is sokan voltunk, a következő napokban pedig még többen leszünk Győri Péter támogatói. (A kitelepülések helyszíneit és időpontjait rövidesen itt olvashatjátok - Közösen Józsefvárosért Győri Péter polgármesterjelölt)

Tájékozódni is a fentebb belinkelt fb-oldalon lehet, aki pedig szívesen bekapcsolódna Győri Péter kampányába (kopogtatással, kitelepüléssel, szórólapozással, események szervezésével), az itt jelentkezhet: kozosen@gyoripeter.hu

További szép napot mindenkinek!

***

Mondhatjuk, hogy a józsefvárosi önkormányzat nem nagyon törődik az olyan, ön számára fontos értékekkel, mint a rászorulók segítése vagy a szegények méltósága? Ez így nagyon általános, valamennyire azért odafigyelnek a szegényekre. De az az arrogancia, amit Máté – és nem véletlenül mondom így, mert emberként nagyon respektálom – a képviselő-testülettel együtt megvalósított, az bántó, sértő, improduktív és visszaépít. (Kocsis Mátéról, a kerület fideszes polgármesteréről van szó). Hiába ölök milliárdokat egy kerületbe, ha nem becsülöm meg, sőt olykor lebecsülöm a benne lakók egy részét. Ezt az itt élők is érzékelik. (via Abcúg interjú)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1513992732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása