A mi Józsefvárosunk

733. Kocsis Máté azt üzente

2018. március 13. - Amijo

Zajlik rendesen az élet, kampány van. Egy hete nálunk méltóztatott járni (és danolászni) a miniszterelnök úr, most meg a NER-nek – Németh Szilárd mellett – mára már szintén emblematikus alakjává vált polgármesterünk szórakoztatta a jónépet. A mostanra igen megbátorodott* Kocsis Máté hétfő este egy lakossági fórum előtt a Hír TV riporterén keresztül üzent Simicska Lajosnak, aki szerinte "ellopta a nemzeti jobboldaltól a HírTV-t”. Az üzengetés közepette a polgi gyakorlatilag összeveszett a riporterrel, maga a szürreális beszélgetés itt hallgatható/nézhető meg.

kocsis2018_hirtv1.png

Kocsis szerint Simicska az Orbánnal való 2015-ös látványos összeveszésen egy tévét, egy rádiót meg egy újságot nyert, ami korábban nem is az övé volt. A riporter még próbálko- zott, hogy ezek korábban is Simicskáé voltak, de a polgi csak darálta tovább, hogy az mind a jobboldalé volt, Simicska meg ellopta. "Aki ilyen gyalázatos módon elárul egy nemzeti ügyet, csak gazdasági érdekekből, az szégyellje magát" – mondta.

Van erre szó? Lehet, hogy van, nekem nincsenek erre már szavaim. Ott tart Simicska televíziója, ahol nélkülünk jutni lehet. Megjegyeztük, Kocsis! Mi eddig is láttuk, de most már bizonyíték is van rá. Nélkületek mindenki vessen magára, ebben az országban a Fideszen kívül nincs élet. Mindenki vagy a Fidesz révén lesz valaki, vagy nem lesz senki. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, ahogyan eltapsoltátok az ország épülését szolgáló ezermilliárdokat. Ahelyett, hogy az ország profitált volna belőle, az intézményesített korrupció felzabálta a jelent és a jövőt is. Ez pedig fájni fog, kibaszottul. Mindenkinek. És igaz, hogy Simicskának is volt szerepe ebben bőven, sőt, benneteket sem fog felmenteni az utókor ezért a gyalázatért. (K. Szalonna)

P.s.: Kocsis később – már a fórumon – visszatért a történtekre, elmesélve, hogy régebben bizony két-három (négy, öt, tíz, stb...) lapszámot is megvettek a jobboldali újságokból (a fideszes önkormányzatok, közpénzből), hogy támogassák a jobboldali médiát. Hát támo- gatták. Mert nekik már akkor is Magyarország a közpénz volt az első.

* Simicska 2015-ig élet-halál ura volt a Fideszben, Kocsis meg a Fidesz ifjú és igen szerény tagjaként csak 2006-ban tűnt fel, mint józsefvárosi képviselő. Kíváncsi lettem volna egy-egy akkori – Kocsis által említett – beszélgetésére Simicskával. Biztos már akkor is ilyen kemény legény volt a vérnyúl. Ja, nem.

***

Ki gondolta volna ezt pár éve, mikor csak azért telepítettek új hirdető oszlopokat József- városba sok-sok éves szerződéssel, hogy a kampányban Kocsis nézzen le ránk róluk... Azóta (a G-nap óta) a HírTV nézhető, a Magyar Nemzet olvasható lett, magyarul valós híreket adnak közzé. Ez pedig fáj Kocsisnak. Vicces... (CBFM)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr3013736096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása