A mi Józsefvárosunk

694. Levélke Vas Imrének

2017. november 15. - Amijo

Vas Imre országgyűlési képviselő úr részére (Fidesz) 
Tállai András képviselőnek Orbán Viktor által támogatott és tetszett példáján felbuzdulva, kérem szíveskedjen hatni – odaszólni – annak érdekében, hogy nálunk, Józsefvárosban is csökkenjen az üzemanyag (benzin és gázolaj) ára. MOST! Itt is élnek szegények, és itt is drága az üzemanyag.

tallai2017.jpg

Orbán Viktor gratulált Tállai Andrásnak, amiért az olyan ügyesen csökkentette az üzemanyag árát a saját választókörzetében. Igen, megint az jön, hogy márpedig ilyen ország nincsen. Bármelyik civilizált közösségben egy ilyen pozícióban lévő ember ilyen húzásért már a bíróság előtt állna. Az más kérdés, hogy civilizált helyen az életben nem jutna ilyen pozícióhoz egy hasonló kaliberű ember, ezt most hagyjuk. … Erre jön a miniszterek elnöke, aki pont úgy leszarja az összes demokratikus normát, mint a slapajai és kinyilatkoztat. Pöpec. (Kolozsvári Szalonna)

P.s.: És a sör is legyen olcsóbb. Ja, meg a tojás is baromi drága.

Frigyesmester

***

Viszont megnyugodhatunk mindannyian: Kocsis Máté nem zaklatott, és immár papírja is van róla. Az emberi méltósághoz való jogot ugyan megsértette, de ez a bíróságot nem érdekelte. Merthogy szerintük nincs hatással a menekültek helyzetére az, ha egy polgár- mester késelő tolvajként hivatkozik rájuk. Ez is pöpec.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4413278355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása