A mi Józsefvárosunk

530. A seholvan utca

2016. július 13. - Amijo

Az előző poszt végén ígértük/ígértem, hogy kimegyek megnézni, milyen lett az általunk ugyan kritizált (baromságnak tartjuk, no), de a most is kintlévő tábla szerint július 6-án megnyíló Szeszgyár utcai meghosszabbítás. Nos, kimentem, megnéztem. Dög meleg az volt, de utcahosszabbítás, az nem volt seholse. Vagy ha úgy tetszik, seholvan.

szeszgyar0713-1.jpg

szeszgyar0713-2.jpg

Ugyan korábban is voltak kétségeim ezzel a nyitogatással kapcsolatban – látva a május végi állapotokat – de gondoltam, hogy egy önkormányzat megfontolt, mindig felelősen döntő és mindenhez értő képviselő-testülete csak nem ígérget a levegőbe, nem beszél hülyeségeket, és nem szavaz meg mindenféle eszement dolgokat. Most – egy héttel a beígért befejezés határideje után – meg kell, hogy állapítsam, de. Pedig a tájékoztató tábla kiírása szerint már készen kéne lennie. De nem lett. Biztos a nagy meleg miatt…

szeszgyar0713-4.jpg

szeszgyar0713-5.jpg

És bár a volt Szeszgyár egyre romosabb kerítésén belül igen szépen lombosodnak az ecet- fák – mifelénk itt az Orczy-negyedben ilyen a zöldesítési program – lássuk be, ami most is itt van, az nem nevezhető sem utcának, sem meghosszabbításnak, sem valaminek. Ez csak trehányság, kosz, szemét és összevissza döntögetés – minden következmény nélkül. (A képeket – és még egy párat – nagyobb méretben most is feltettük az fb-oldalunkra.)

További kellemes nyaralgatást!

LaMa

***

Még tavaly május közepén zajlott le az a rendkívüli képviselő-testületi ülés, melyen megszületett a döntés arról, hogy Józsefváros Önkormányzata – a drogosok elleni harcra hivatkozva – újraépítteti a Szeszgyár utcának azt a szakaszát, ahol egykor a gyár volt – azaz, kivezetik a Kőris utcába.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr208885946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása