A mi Józsefvárosunk

527. Mit lehet erre mondani?

2016. július 03. - Amijo

Gyomorforgató, ahogy a Liget-projekt embere megveri a békés tiltakozót (Index / Földes András) - Elképesztő jelenetek zajlottak a Ligetben az elmúlt napokban, a Választási iroda kopaszai semmik voltak ehhez és ezekhez képest. Ez minden, amit a Liget-projektről tudni kell. És hogy mit lehet erre mondani? Rohadt egy országban élünk!

liget2016-1.jpg

Európában legtöbbjük már csak fogságban található. (Forrás: eredekesresz.tumblr)

Azt már megbeszéltük, hogy a maffia kopasz verőemberei miként szabadultak rá a ligetvédőkre az éjszaka leple alatt a rendőrség totális közönyének szeme láttára. Amúgy a Városliget Zrt. szerint jogszerű volt a kopaszok akciója az „agresszív tiltakozók” ellen.  (Kolozsvári Szalonna)

P.s.: Ja, Baán László szerint a Ligetben különben családi élménypark épül, ahol az új intézmények a kultúra demokratizálódását segítik. Demokratizálódását, aha. B*zmegbaán!

***

A Városliget Zrt. birtokvédelmi eljárást kezdeményezett a Ligetvédők ellen - A Városliget Zrt. birtokvédelmi eljárást kezdeményezett a Ligetvédők ellen a volt Kertem területére. Habár a terület elhagyására kötelező határozat jogszerű kiadásának nincsenek meg a feltételei, a civileknek nincs okuk abban bízni, hogy e tény megakadályozná a kijelölt jegyzőt a döntés meghozatalában – közölték.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr498864108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása