A mi Józsefvárosunk

465. Párhuzamok

2016. január 05. - cbfm

A főváros még tavaly úgy döntött, le kell bontani a Mahir hirdetőoszlopait – és szombaton el is kezdték leszerelni azokat. Majd jött a bádoghengerekkel való oda-vissza sakkozás, mire Kocsis Máté rendőröket kért a Simicska-oszlopok bontásához. Tette ezt az a Kocsis Máté, aki 2014. nyarán több ilyen új oszlop telepítését engedélyezte a kerületben, és aki 2014. őszén az összes józsefvárosi Mahir oszlopról nézett le az arra járókra.

kocsis_plakat.jpg

Mert akkor még szerette ezeket az oszlopokat. Milyen gyorsan lesznek a barátokból ellenségek. Kísérteties a párhuzam Orbán - Simicska és Kocsis Máté - Szabó Gábor páros között, nem?!

CBFM - Józsefváros, Magdolna negyed

***

Csak egészen röviden a mostani cirkuszról: A Fővárosi Önkormányzat a hétvégén elkezdte bontani és elszállítani a budapesti Mahir oszlopokat. A főváros ugyanis szerződést bontott a Mahir Cityposter Kft.-vel, mondván: a cég nem teljesítette a vállalt feltételeket. December 31-ig adtak határidőt arra, hogy a hirdetőoszlopokat eltávolítsák, de mivel a Mahir-cég ezt nem tette meg, sőt bírósághoz fordult, szombaton a főváros egyik cége, a BKK Közút megkezdte a bontást, amelynek költségeit a Mahirre terheli. (origó)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr298243786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása