A mi Józsefvárosunk

436. Életképek 14. - CBFM

2015. október 21. - cbfm

Jó pár napja kész a Baross utcai szervizút (a Teleki térivel együtt). A környéken élők elég régóta várták az útszakasz felújítását, sokan azonban nem elégedettek, sajnos jogosan. Pél- dául jó néhány parkolóhellyel többet is kialakíthattak volna – srégen. A kialakított leendő zöldfelület pedig már most sérül, mivel nem építettek ki utakat a parkolótól a házak felé.

baross_feluj1.jpg

baross_feluj2.jpg

Aztán: a kutyások eddig a fák közé vitték kedvenceiket, mostanság a többségük a járdát választja. Érdemes lenne (esetleg, netalántán) kialakítani egy kutya WC-t! Ezen kívül még több fa pótlása is várat magára.

(A képeket – nagyobb méretben – feltettem az fb-oldalamra is)

A fentiekhez itt van még egy fényképalbum (mástól) a fészbukról, Józsefvárosi akadályverseny címmel. "Egy keményen dolgozó, de felháborodott kisember gyűjtése a köz- és útállapotokról." Tanulságos ezt is végignézni, végigolvasni.

CBFM - Józsefváros, Magdolna negyed

***

Újabb kilakoltatás a Magdolna utcában – Líviát és két fiát október végén fogja az önkormányzat kilakoltatni. Líviáék egy olyan házban élnek, melyet a Magdolna Projekt utolsó üteme alatt újítottak fel, és ahol az utóbbi hónapokban tömeges kilakoltatások zajlanak. A Magdolna Projekt kívülről felújított (a lakások felújítására nem maradt pénz, így azok ugyanolyan rossz állapotúak, mint korábban) házaiban felpörgő kilakoltatások azért is különösen ellentmondásosak, mert a szociális városrehabilitációs program célja a lakókörnyezet megújítása mellett az ott élők szociális támogatása is lenne. (AVM)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr248008381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása