A mi Józsefvárosunk

406. Rasszista kis senki

2015. augusztus 09. - Amijo

"Az a baj a migránsokkal, hogy ahová csak beteszik a lábukat,
terjednek a kocsismáték.” (Konok Péter)

No, akkor mégegyszer dr. Kocsis Máté (és az önkormányzat) legutóbbi ámokfutásáról. Csütörtökön Józsefvárosi Önkormányzata közleményt adott ki, melyben visszautasította azokat az állításokat, amelyek szerint a II. János Pál pápa téren a játszóteret az önkormi vagy Kocsis Máté polgármester záratta volna be, erről ugyanis szerintük a Főkert Zrt. döntött. Meg írtak még sok mindenről, emelt létszámról, közteresekről, rendőrséggel való együttműködésről, csendről, rendről, fegyelemről. (Itt érhető el a közlemény.)

kocsis-tormay.jpg

Arról azonban még véletlenül se ejtettek egy szót sem, hogy végül is mik voltak azok az információk, melyek alapján Kocsis Máté az őrjöngős, tábortüzes sátras, késelős rongálós posztját írta, és amivel elindította legújabb – és eddig leggusztustalanabb – gyűlöletkam- pányát. (A rendőrség nem erősítette meg a Kocsis által emlegetett késelést…)

Más: szintén csütörtökön a köztévé bemondója társadalmi összefogást kért az interneten menekültek ellen uszító rasszista kis senkik ellen. Ha eddig egy rasszista kis senki voltál, akkor persze hogy remekül érzed magad ettől – mondta a hírolvasó. Ja, nem, nem a magyar köztévé hírolvasója kelt ki magából, nem, véletlenül sem, a fentiek a német köztévénél hangzottak el. Anja Reschke aztán úgy folytatta: ezek nem csak szavak többé, a bevándorlók elleni szélsőjobboldali támadások száma ugyanis hétről hétre nő, ezzel pedig valamit kezdeni kell. És ezeknek meg kell mutatni azt is, hogy a társadalom senkitől sem tűri el ezt. A németeknél.

***

Edgar Swan tegnap a Gépnarancson végre megfejtette a Kocsis-féle üzenetet – mondhat- nánk úgy is, hogy lerántotta a leplet a szarról : Kocsis Máté szerint II. János Pál pápa teret eddig a kutyák szarták össze, most az illegális menekültek szarják össze. Ha a kutyáknak és az illegális menekülteknek lenne egy kis miheztartásuk, feltétlenül átmennének Zuglóba, hogy Karácsony Gergelynek szarjanak. Aki nem kutya és nem is illegális menekült, az a Soros pénzétől elhatárolódni képtelen aljas újságíró, aki szintén összeszarja a homokozót és innen tudjuk, hogy Kocsis Máté nem buzeráns. Ennyi.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr187692970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása