A mi Józsefvárosunk

390. Hasta la vista, tapló!

2015. június 29. - Amijo

Mélyen tisztelt polgármester úr, ha megengedi kifejteném ezt bővebben is: Hasta la vista te homofób, gyűlölködő tapló. Ja, Schwarzenegger (is) csókoltat!

rogankocsis.jpg

A Hírnarancs minderről kissé cizelláltabban: Kovács Zoltán kormányszóvivő és Kocsis Máté, aki távolról sem buzeráns, abból az alkalomból, hogy az USA-ban okésították a melegházasságot, s szivárványos facebookprofillal jelzi efeletti örömét a művelt világ és Rogánné Cilike, tehát ez alkalomból nevezettek nemzeti színű profilt kanyarítottak maguknak. Kovács szimplán egy rosszindulatú hülye, tudjuk rég, de szegény Kocsisra végleg rászáradni látszik ez a melegpara. Az milyen már, ha valaki úton-útfélen azt óbégatja, hogy nem vagyok buzeráns, nem vagyok buzeráns.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr297581728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása