A mi Józsefvárosunk

384. Múltheti Kocsis

2015. június 15. - Amijo

04.jpgJóestét. A Kettős Mércének már az is nagyon tetszett, amikor még május közepén a Sorsok Háza körüli huzavona során Schmidt Mária felkérésére Kocsis Máté tartott kortesbeszédet, és mit ád' isten,  ekkor a holokausztra a "megpróbáltatások” szót sikerül használnia. Múlt hét pénteken megint megemlékeztek a mi nagyszerű polgármesterünkről és ő gránitszilárdságú gondolatairól. Most épp a menekültek kapcsán…

kocsis_fb1.png

Szerintetek kik küldik ránk a bevándorlókat?

A, a Buzeránsok
B, az EU küldi magára, hogy megszívassa a magyarokat mert nekik semmi se drága
C, zsidók

+1 - esetleg: Gyurcsány? Vagy Makó és Jeruzsálem?

***

A veszély valós: Bevándorló vette el Orbán Viktor munkáját. Egy Líbiából érkező, korábban autószerelőként dolgozó férfit talált irodájában, dolgozóasztalánál a miniszterel- nök ma reggel. Kovács Zoltán kormányszóvivő szerint ez az eset is jól illusztrálja, mekkora veszélyt jelentenek a bevándorlók a magyarok munkahelyeire. A miniszterelnök titkár- nője szerint a 49 éves Kazim al-Galib gyorsan beilleszkedett. Ma ebéd után Lázár Jánossal tárgyal, majd egy fehérjeülepítő üzem ünnepélyes megnyitójára hivatalos a délután folyamán. A miniszterelnök védelmét ellátó TEK egyelőre csak annyit közölt, hogy vizsgálják az esetet, de mindenesetre összetörtek három, szolgálati Audi Q5-öst. (Hírcsárda)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr657546962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása