A mi Józsefvárosunk

140. Hülyének nézés

2014. április 16. - cbfm

01.jpgEhhh, nem értem én ezt! Mármint a kerületi lapokat és honlapokat. Itt van például az erzsébetvárosi önkormi lapja, mely a 2014.04.10-i lapszámában meg sem említi az országgyűlési választást. Egy szó sem esik róla. A honlapon se. Józsefváros honlapján ennek ellenkezője történt, túl sok szó hangzik el. Ilyenek például: Narancssárga Józsefváros - Nagyarányú Fidesz-KDNP győzelem a VIII. kerületben. Aha, nagyarányú.

Több mint negyvenezer leadott szavazatból sikerült kis (?) segítséggel, vért izzadva 540 szavazattal nyernie a fideszes jelöltnek.

kaiser_valaszt3.jpg

Persze lehet úgy ügyeskedni, hogy a Józsefvárosban található szavazókörök eredményeit vesszük alapnak, és boldogan lengetjük a győzelmi lobogót, de ez semmit nem változtat azon, hogy alig több mint 1 százalékkal sikerült megelőzni a baloldali összefogás jelöltjét.

Tudom, hogy megérdemeljük, de azért ennyire mégse kéne hülyének nézni minket, itt lakókat!

CBFM - Józsefváros, Magdolna negyed

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr716042504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása