A mi Józsefvárosunk

31. Örömhír

2013. június 17. - Amijo

04.jpgSzili Balázs osztotta meg velünk és a Nagyérdeművel a legutóbbi testületi örömhírt, azaz hogy Kaiser József képviselő úr – nem utolsó sorban, főpolgárőr – végre-valahára nagylakásbérlő lett.

Így most – Szili képviselő úr bejegyzése alapján – mi is gratulálunk Kaiser úrnak a lakáspályázaton megnyert József körúti 3,5 szobás lakáshoz!

Többek állítása szerint elsőre ugyan még nem sikerült a megfelelő mellékleteket beküldenie, ezért aztán érvénytelen volt a pályázata, másodszorra meg a rendeletben szereplő minimális létszámot nem érte el, ezért volt eredménytelen a pályázata. Node félre bánat, félre bú, harmadszorra már sikerült! Úgy látszik a család létszáma is gyarapodott az előző pályázat óta, hiszen az most már megfelelt a rendeletben előírtaknak.

kaiser2013b.jpg

Gratulálunk képviselő úr, így kell ezt!

***

U. i.: Remélhetőleg a későbbiekben részletesebb tájékoztatást is adhatunk majd erről a nagyszerű eseményről, dokumentumokkal fűszerezve. Hátha más is szeretne ilyen sikeresen lakás-pályázni az önkormányzat dolgozói közül…

Az ominózus lakáspályázat előterjesztése:
KSZ-II/2013 típusú bérlakás pályázat eredményének megállapítása

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr585366091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

08.szabogabor 2013.06.17. 20:36:17

Gondolom Komássyúr már készül a harcias testületi hozzászólására. Esetleg rendőrségi feljelentést is tesz. Vagy mégsem?

Amijo 2013.06.17. 20:44:30

@08.szabogabor: Maga mindenhol Komássyurat lát? Jelenleg kéremszépen Szili képviselőúrnál tartunk, aki - igen helyen - szóvá tette ezt a hármonekifutásos kis pályázatot...

Amijo 2013.06.17. 20:46:06

Persze azt is szívesen vesszük, ha magáról az eseményről van véleményed, észrevételed, stb...

08.szabogabor 2013.06.17. 21:34:54

@Amijo: Ugyanugyan kéremalássan, hát épp arról van szó, hogy sehol se látok Komássyurat, nemdebár. És gondolom, nem különösebben kell kifejtenem, mi az ilyesmiről a véleményem általában és részleteiben is, ugyanis eddig a pillanatig nagyjából egyedül vadásztam Kocsis különböző ügyeit, így örülök annak, hogy végre van hozzá egy társam is. Ha már Komássy nincs sehol;)

Amijo 2013.06.17. 21:42:51

@08.szabogabor: Értem én, értem. És magáról az eseményről van véleményed, észrevételed, stb...?

08.szabogabor 2013.06.17. 21:45:39

@Amijo: Ja, le is írtam. Egy korrupt szarházi polgármester nagyjából 20-ik ügye, amiből egyben sem kezdeményez felelősségre vonást az MSZP Helyielnöke, sőt inkább mindig elsikálni segíti azokat. Nem voltam érhető, valóban?:)))

Amijo 2013.06.17. 22:01:27

Amit írtál szavanként érhető. És Te valszeg jóval korábban elkezdhetted volna az általad annyira hiányolt felelősségrevonást, mint bárki más. Remélem én is érthető voltam... :)))

08.szabogabor 2013.06.17. 23:00:28

@Amijo: Csak korábban kezdhettem volna el, ugyanis Komássy nem kezdte el, sőt. Kifejezetten megakadályozta, ahol csak tudta, hogy végigvigyem. Mond valamit a megfigyelési ügy? Értem, hogy Te szeretnél kicsit lefetyelni egy konkrét ügyön, csakhát vannak emberek, akik rendszerben gondolkodnak, és tudják, hogyha Komássy nem adja el magát egy Papírért, egy tanácsadói állásért és a Közbeszerzési Mutyiért, akkor nem történhetne meg ilyen Kaiser Ügy sem. Csakhát ugye a tény az, hogy megtörténik, meg az összes többi is megtörténik, olvasgasd a Tuholep Blogot, a Narancsot, a HVG-t, meg nézd hozzá KOmássy Kocsist védő szánalmas játékait. Gondolom, érthető voltam.

Amijo 2013.06.18. 00:00:45

@08.szabogabor: Kedves dolog, hogy Te mindig rendszerben gondolkodsz. Amit meg állítasz, így nem igaz. Jóval korábban is voltak már ilyen-olyan ügyek, még mielőtt felfedezted volna Komássyban az ősbűnöst. Akire – rendszerben gondolkodva persze – mindig mutogatni lehet. Nincs azzal semmi baj, ha vkinek fóbiája van, csak ne akarja mindenki másra is rákényszeríteni.

08.szabogabor 2013.06.18. 00:13:34

@Amijo: Komássy 3 éve ellenzéki képviselő. Ennyi idő alatt egyetlen felelősségrevonást sem kezdeményezett. Tény. Pedig ehhez rendelkezik egy rakás képviselői jogosítvánnyal is.

Én másfél éve vagyok ellenzéki, saját döntésem folytán, kilépve a kormányzásból, elvi okokból. Azóta ami eszköz csak rendelkezésemre áll, fölhasználom a Kocsis elleni harchoz. Képviselői jogosítványok nélkül.

Én nem csináltam úgy, mintha ellenzéki lennék, mikor együtt kormányoztam Kocsissal. Komássy úgy tesz, mintha ellenzéki lenne, pedighát Kocsis fizetett apródja.

Ezek apró különbségek, nemdebár.

A fóbia jelentését pedig kéretik megtanulni, az ugyanis indokolatlan negatív értékítéletet jelent. Komássynál azonban a tényeken alapul minden, amit Róla leírok.

Kocsis értelemszerűen testületi kontroll hiányában azt tesz, amit csaak akar, és ezt a játékteret Komássy gerinctelen megélhetési életformája teremtette meg neki.

Ha védeni gondolod a mundért, először keresd meg, mert már Ákoska azt is eladta...

Amijo 2013.06.18. 01:16:59

@08.szabogabor: Köszi a részletes tájékoztatást. Nagyon érdekes, amit írsz. Sajnálatos módon azonban a poszt nem a Komássyról szól. És nem is rólad. Szili Balázs nyomán, Kaiser képviselőúr lakáskapásáról szól. Meg a pályázat körülményeiről. Tudod, ez a témája. Te meg, ahogy meglátsz egy szabad felületet, rögtön Komássyt firkálgatsz mindenhová. Ami biztos sokakat érdekel, csak most éppen nem erről beszélgetünk.

prokontra 2013.06.18. 02:11:55

Tisztelt Amijo! Igazán jó, hogy van Önöknél egy Szili képviselő úr is, Ő az egyetlen, aki még hiteles is.
Emlékeztetném az Olvasókat a pont egy éve kipattant jegyzői bérlakás-ügyre, melynek kapcsán be is idézem a kerületi MSZP képviselőjének (dr. Révész Márta) állásfoglalását a 2012.06.21-i testületi ülésről.
"... én azt gondolom, hogy amikor sajtókban megjelennek hírek, és arra nincs reakció, akkor sokan úgy vélhetik, hogy van alapja a hírnek. Én azért gondoltam, hogy sokkal egyszerűbb dolog, ha ezt rövidre zárjuk és _van ellenérvünk, amivel azt tudjuk mondani, hogy kérem szépen ez nem felel meg a valóságnak._ Én ezt azért tartom szükségesnek, tartom fontosnak, mert én azért vállaltam a képviselőséget, mert _azt láttam, hogy egy olyan képviselő-testület és egy olyan vezetés indul itt a Józsefvárosban, amelyik megpróbál mindent a lehető legtisztességesebben és törvényesebben végezni. És mindent megtesz azért, hogy sem a Hivatal sem a csatlakozó intézményeiben korrupció ne fordulhasson elő."_
Információim szerint Erzsébetváros azóta sem tudta nyilvánosságra hozni azt a pályázati kiírást, amin Rimán Edina állítólag nyert.
Nos, a fentiek tükrében a Képviselő Asszony kivel is árult egy gyékényen?
És Komássy úr, aki hallgat mindezekről?

08.szabogabor 2013.06.18. 07:09:29

@Amijo: Tudom, hogy szeretnéd megmondani, ki miről írhat, ezt az mszp8-ról való kitiltásomkor megtapasztaltam. Csakhát azzal max. az amúgy sem túl acélos olvasottságot sikerül kinullázni, mást nem.

Tovább egyszerűsítem. De csak a Számodra, merthát úgysem Neked szól, amit írok, hanem az Olvasóknak, Ők meg értik és tudják. Szóval csak Neked:

Azért mernek Kocsisék Kaiser Mutyit, meg egyáltalán bármiféle mutyit megcsinálni, mert Komássy lenullázta az Ellenzéket. Sőt sajnos rosszabb. Balázs kivételével ugyanúgy benne van a Mutyikban, mint bármelyik Fidesznyik.

Tanácsadó Testület, Közbeszerzés, Papírügy, stb. Úgyhogy szomorúan tájékoztatlak, hogy minden Mutyinál aktuális lesz Komássy, merthát ha Ő nincs, akkor kevesebb lenne a Mutyi is. Örülök, hogy segíthettem, mert láthatóan nem tartózkodtál itthon az elmúlt egy évben...

Amijo 2013.06.18. 12:14:08

@08.szabogabor: Rosszul tudod: nem szeretném megmondani, hogy ki miről írhat. Egyszerűen csak megállapítottam, hogy kissé erőltetetten próbálod meg tematizálni a blogot (is). De dicséretes az igyekezeted és a kitartásod. Hajrá!

08.szabogabor 2013.06.18. 15:07:25

@Amijo: Vagy még egyszerűbben: csak mondtál valamit, hogy valami legyen mondva, merthát télleg ciki, hogy Ákosunk nyakig benne van a Kocsis zsebében, és Neked kéne megvédeni a védhetetlen...

Amijo 2013.06.18. 16:04:38

@08.szabogabor: Te most csakazért is százszor ledarálod, hogy a Komássy, meg a Komássy?! Nemá! Két napja mondja a "közmédia", hogy ilyenkor ne menjünk a napra. Látom, nem fogadtál szót....
süti beállítások módosítása