A mi Józsefvárosunk

Elment a Balázs is [97.]

2021. március 20. - Amijo

Elhunyt Szili Balázs, volt józsefvárosi önkormányzati képviselő. Szili Balázs 2012-től 2014-ig az MSZP képviselőjeként volt a kerületi képviselő-testület tagja. Szívügye volt József- város és a társadalmi igazságosság, dolgozott a Rév8 és a Városi Tanoda munkatársaként is - írta tegnapelőtt az önkormányzat oldala.

szili2014.jpg

Az utolsó pillanatig vártam ezzel a poszttal, hátha csoda történik, és azt mondják, hogy tévedés történt, és hogy minden rendben van. De nem. Balázs elment, itt hagyott minket. Nagyon régóta ismertem. Mindig sokat és kitartóan dolgozott a maga csendes, visszafogott módján. Most már csak az emlékeimben él tovább, kitörölhetetlenül. Hálás vagyok az életnek, hogy ismerhettem. Hiányozni fog.

a Szerk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7416472152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása