A mi Józsefvárosunk

607. Időközi lesz (3)

2017. március 02. - Amijo

Mint már többször leírtuk, 2017. április 23-án időközi választás lesz Józsefvárosban, a 6. sz. önkormányzati választókerületben (a Magdolna-negyedben és a Csarnok-negyed egy részében). Eddig az önkormányzati médiában túlburjánzó, szemkápráztatóan lenyűgöző Sántha Péterné mellett két, civilként bejelentkezett jelölt – Bolba Márta és Pityinger László (Dopeman) sorakozott fel a rajtvonalra. Róluk – ellentétben a Fidesz jelöltjével – semmit nem ír az önkormányzat nem kevés közpénzből fenntartott nyomtatott lapja, illetve az internetes honlapja. Így aztán most itt – szigorúan tájékoztatási szándékkal – következzék/folytatódjék a két ellenzéki jelölt körüli események ismertetése…

bolba_kampany.jpg

Románné Bolba Márta evangélikus lelkész, a Közöd Civil Társaság elnöke független jelöltként indul. Célja, hogy bekerüljön a józsefvárosi képviselőtestületbe és ott képviselni tudja a helyi lakosok valódi szükségleteit és érdekeit. Itt lehet csatlakozni a kampányához.

Ha te is szeretnéd, hogy Józsefváros a látványpolitizálás helyett a szolidaritás, a szociális biztonság, a nyitott önkormányzati ajtók, a közösségi terek és a civil együttműködés kerülete legyen! Kampányunkat jórészt önkéntesek szervezik, és közösségi finanszírozással valósítjuk meg. Ha szeretnéd segíteni a kampányt önkéntes munkával, kérjük, töltsd ki ezt az űrlapot és mi nemsokára felkeresünk téged.

 

Email: magdolnakampany@gmail.com
Telefon: 06 20 381 8996 (Udvarhelyi Tessza, kampány koordinátor)
Facebook oldal
Facebook támogatói csoport

Aki ráér vasárnap, majd kicsit később is, és aki hisz abban, hogy a 8keres önkormányzatban lehet emberibb a hang, meg tenne mindezért, jöjjön már el, segítsen pár órát. Cserébe tavasztól első kézből értesül a változásról, ráadásul már vasárnap kap egy hatalmas köszönömöt is… (Virág Tamás)

Az MSZP Dopeman, az LMP és a PM Bolba mögött áll

A függetlenként induló Bolba Márta evangélikus lelkésznőt támogatja az LMP az időközi választáson – közölte a napokban Jakabfy Tamás. A párt önkormányzati képviselője szerint a lelkésznő eddigi tevékenységével bizonyította, hogy képviselőkén valóban Józsefvárosért, a Magdolna-negyedért és az itt élő emberekért fog dolgozni, és az általa képviselt ügyek teljes összhangban vannak az LMP célkitűzéseivel. A Párbeszéd Magyar- országért is Bolba Mártát támogatja, egyúttal azt kérik a demokratikus ellenzéki pártoktól, hogy ne aprózódjon szét az ellenzék, ők is támogassák a független jelölt indulását.

Szeretném a változás szelét elhozni. Úgy érzem, hogy a jelenlegi rendszer nem jó, sokkal inkább egy emberközpontú rendszerre lenne szüksége az országnak. Ezért azon leszek, hogy az emberek füle és szája legyek egyszerre. (Pityinger László)

Az MSZP helyi szervezete, a Szolidaritás Mozgalom jelöltjét Pityinger Lászlót, Dopemant támogatja. A Szolidaritás Mozgalom jelöltjének közös támogatásáért az MSZP kerületi szervezetének elnöke Veres Gábor korábban egyeztetett más demokratikus pártok vezetőivel, és bár ezeken az egyeztetéseken még támogató nyilatkozatok hangoztak el, sajnálatos, hogy a közös fellépésnek ebből a lehetőségéből a szóba jöhető partnerek mára kihátráltak. (Forrás: MTI)

***

Ezeket az utcákat érinti az időközi választás (CBFM kigyűjtése):

  • Tavaszmező u. páratlan oldala (1-től 21-ig)
  • Horváth Mihály tér 10,11,12
  • Szűz utca teljes
  • Baross utca 70-72-től 95-ig
  • Koszorú utca 1-től 31-ig
  • Magdolna utca 1-től 11-ig és 2-től 46-ig
  • Mátyás tér 5a-tól 14-ig
  • Dankó utca 1-től 21 és 2-től 26-ig
  • Karácsony Sándor utca 1-től 19-ig és 2a-tól 12-ig
  • Lujza utca 1a-tól 11-ig és 2a-tól 16-ig
  • Dobozi utca 1-től 21-ig
  • Szerdahelyi utca teljes
  • Bauer Sándor utca 1-től 19-ig
  • Teleki tér 1-től 10-ig

(A TEVK06 a 19., 29., 30., 31. és 45. szavazókörökből áll.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9112306489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása