A mi Józsefvárosunk

A Pázmány-saga folytatódik I. [395.]

Végtelen(ített) történet.

2024. január 21. - Amijo

Január 18-án, azaz csütörtökön testületi ülés volt, méghozzá egyetlen egy napirendi ponttal, amely arról szólt, hogy Sára Botondot elfogultsága miatt ki kell(ene) zárni a Pázmány-ügyből. A képviselők — ah, minő meglepetés! — egyhangúan döntöttek arról, hogy Sára törvényességi felhívását megalapozatlannak tartják, illetve az általa irányított Fővárosi Kormányhivatal elfogultságának vizsgálatát kérik a Pázmány-projekt ügyében.

testuleti20240118.jpg

Azt kértük, hogy hallgassák meg az emberek hangját a Pázmány-projekt ügyében, ezért változtatási tilalmat rendeltünk el, hogy ne lehessen a lakók bevonása nélkül, a fejük felett dönteni. Válaszul a kormány rendeletet hozott, ami semmissé tette a helyiek érdekét védő tilalmat. Sára Botond pedig törvényességi felhívással élt, hogy még egy eszközt bevessenek a saját érdekükben. De mi nem engedjük, hogy a józsefvárosiak bevonása nélkül alakítsák a lakókörnyezetünket! (via Pikó András polgármester)

Tehát a Pázmány-saga folytatódik, a fideszes képviselők megvilágosodtak, a testületi ülés pedig a szokott helyén, az Önkormányzati TV-n nézhető meg. (A tessenek jól megnézni a képet, nem valószínű, hogy láthatunk még ilyet...)

További kellemes hétvégét mindenkinek.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr2218308351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása