A mi Józsefvárosunk

Ellenpont [297.]

2022. december 17. - Amijo

Holnap advent negyedik vasárnapja, aztán jön a karácsony. Kinek így, kinek úgy.

Neki így:
Nyolc darab konzerv ellopásáért tartóztattak le egy hajléktalan férfit – írja Telex. Kukorica, csicseriborsó, ananász, paradicsomkonzerv és májpástétom volt a bűnlajstromon. A betörésekkel csak rongálási károkat okozott, a befeszített ajtó, ablak megrongálásával összesen nagyjából 100 ezer forint értékben.

konzervek.jpg

Neki úgy:
A NAV bizonyítottság hiányában megszüntette a nyomozást a Híd a munka világába program ügyében. 1,6 milliárd vált köddé. Farkas Flóriánt, aki a program megvalósulása idején az Országos Roma Önkormányzat elnöke volt, hét év alatt – eddig tartott a nyomoz(gat)ás – egyszer sem hallgatták ki a hatóságok.

Mert ugye vannak rendkívül súlyos ügyek, és vannak a Farkas Flóri-féle ügyek.
Elég fura kezekkel mérsz, Uram!

*

P.s.: Állítólag új hatóságunk, az Integritás Hatóság most megint ránéz a Farkas Flórián-ügyre, merthogy bejelentést kaptak. Ez a hatóság hivatott feltárni az esetleges korrupciót az uniós pénzből megvalósuló programokban. Bírságot nem szabhat ki, de feljelentést tehet. (via Magyar Narancs)

Kíváncsi vagyok, mi lesz ebből. Hátha mégis akad némi bizonyíték…

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5918004864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása