A mi Józsefvárosunk

Még egy [226.]

Orbanisztán hétköznapjai...

2022. április 23. - Amijo

Téboly: elmegyógyintézetből elit magániskola (Klubrádió

Százmilliós közpénzinjekciót és az egykori Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet épületét is megkapta egy NER-magánalapítvány. Kuratóriumi tag Csányi Sándor lánya és Kiss-Rigó püspök is, az építkezés kiemelt beruházás lesz.

opni.jpg

Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet Fotó: Facebook

Még egy nagy trükk. Még egy magánalapítvány. Még egy ajándék (abból, ami idáig a miénk volt). Még egy kiemelt beruházás. Minden szabály le van szarva. Mindenki le van szarva. Mi vagyunk az egyenlőbbek!

Ha a faluszéli birkalegelőt vagy a görbekapus, parttalan focipályát ajándékoznák el a fejünk fölül, biza' felhördülne a szavazótábor. No de egy-két budai palotát? Eddig se volt hozzá semmi közünk, ezután se lesz. A  pszichiátria (egészségedre!) meg a "neurológia"(?) amúgy is afféle úri huncutság: rendes embernek ilyenje nincs. Most legalább valami jó dolgot csinálnak majd benne, különben biztosan nem akarnák ennyire.

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr6517815089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása