A mi Józsefvárosunk

178 millió egy csaló intézménynek [202.]

2022. január 30. - Amijo

178 milliót kap a kormánytól a fiktív mongol diákokkal trükköző iskola. (HVG

Ez a hír nem arról szól, hogy az állam csaló intézményeknek ad pénzt. A rendszer szervezeti kultúrájának alapja a csalás és a korrupció, a demokratikus működés lényege pedig a szervezeti kultúrába illő cselekvések ösztönzése.

penz5.jpg

Ez a hír nem arról szól, hogy Magyarországon az kap pénzt, akinek befolyásos kijárói vannak. Naponta ezt olvassuk Schadltól Rogánig, nincsen ebben semmi, ami hír lenne.

Ez a hír nem arról szól, hogy hagyjuk az állami oktatást végképp lerohadni, a pénzt pedig magánintézményekbe (főleg egyháziakba) toljuk, hogy azokban személyi jövedelmekké alakuljon. A kampányban majd minden templomban a kormányért fognak prédikálni; minél kisebb a falu, annál jobban.

Ez a hír arról szól, hogy Magyarországon ezeket a pénzeket könyvelik el "az oktatás" állami támogatásának; így kerülnek bele a költségvetés zárszámadásába. Így tessenek ezt olvasni!

Fügedi Ubul

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr8416980292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása