A mi Józsefvárosunk

Felépítettük a stadionokat [170.]

Most jön a lenyúlás.

2021. november 03. - Amijo

Több törvényt módosítanak, hogy ingyen kijátszhassanak állami tulajdonú sportlétesítményeket. (444.hu

A veszteségesen üzemelő stadionokat az állam átveszi. Kiadja a haveroknak, akik 15 évig finanszírozzák a veszteséges működést, és ehhez nagy állami támogatást kapnak. Utána már tisztán koncerthelyszín vagy ami jónak látszik.

stadion2.jpg

Nem mindegy? Tök ingyen az egész. Legalábbis a haveroknak tök ingyen. Nekünk a gatyánk lerohad.

Ez bizony nem egyedi törvény. Egész sor haver kap belőle ajándékot — mármint tőlünk. Magyarország nem jogállam.

Fügedi Ubul

P.s.: Ez a tv. alapvetően arról árulkodik, hogy Magyarbasi a rendszer tartós (> 15 év) fennmaradására számít — vagy legalábbis ezt akarja elhitetni szervienseivel.

*

Mager Andrea, a nemzeti vagyon kezeléséért felelős miniszter olyan törvénycsomagot terjesztett az Országgyűlés elé, aminek az egyik eleme módosítaná a sportról szóló törvényt. A törvény indoklásában nem adnak érdemi magyarázatot arra, miért kerülhet ingyen magánkézbe állami vagyon, csak azt írják, az állami vagyonról szóló törvényben „megjelölt kedvezményezettek körének bővülésére tekintettel szükséges” például az önkormányzatok kihagyása.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7116745484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása