A mi Józsefvárosunk

Már az is törvényt sérthet… [138.]

… aki nem csinál semmit.

2021. július 29. - Amijo

Pintér Sándor: Már az is törvénysértést követhet el,
aki kérdez a Pegasusról. (Index

Ehhez mindössze annyi kell, hogy írni kell egy ilyen törvényt. Az egynapos törvények országában — amint ezt az epitethon ornans is jelzi — erre egy nap doszt elegendő. Ha ennél sürgősebb lenne a dolog, akkor a szükséghelyzetre hivatkozó kormányrendelet fél óra alatt megjelentethető, és onnantól hatályos. (Ha majd egyszer vége lesz a szükség- helyzetnek, a parlamenti 2/3 egy csomagban, vita nélkül bepikkelyezi az összeset).

pinter_sandor.jpg

Szóval vigyázzatok, mert ha rosszat kérdeztek, felbujtásért visznek el, ha meg nem kérdeztek semmit, akkor közveszélyes munkakerülésért... ahh, mint a régi szép időkben!

Egyelőre még csak az újságírókat. De a Nagy Testvér fölénk emelkedik, mint egy Pegasus, és figyel!

Fügedi Ubul

P.s.: "A Pegasus-ügy sem fog szépen elsimulni (és sok egyéb, például a legújabban gyerekvédelmi törvénynek átkeresztelt disznóság sem), a kormány (a Fidesz) nem menekülhet ki minden kínos helyzetből a szokott módszerrel, hogy egyszerűen nem jelennek meg a bizottsági üléseken. Az nem csak gyávaság és az ország polgárainak szemenköpése, hanem valójában beismerés is." (via Kolozsvári Szalonna)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9516642950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása