A mi Józsefvárosunk

Feláll valami rohadék [118.]

Idézzetek.

2021. május 27. - Amijo

Müller Cecília: „Magyarországon nem volt ellátatlan beteg,
nem feküdt senki a kórházak folyosóin.” (24.hu

“Mindent örökítsetek meg, szedjétek össze a filmeket, szedjétek össze a tanúkat, mert egyszer eljön majd a nap, amikor feláll valami rohadék, és azt mondja, hogy mindez meg sem történt." (D. D. Eisenhower)

muller_katonak.jpg

Eljött az a nap.

Fügedi Ubul

P.s.: Ahogyan nézem elkezdődött a múlt tagadása, szépen sorban:

  • "Nem tudok mondani az elmúlt egy évben egy olyan körülményt sem, amit ne helyesen ítéltünk volna meg." (Kásler)
  • "Magyarországon nem volt ellátatlan beteg, nem feküdt senki a kórházak folyosóin." (Müller)
  • "Magyarország leginkább a gratulációkat szokta fogadni, hiszen a beoltottságot tekintve az uniós országok közül az első-második helyen van." (Orbán)

Nem véletlen, hogy nem engedtek be újságírókat, forgatócsoportokat a kórházakba és némították el az egészségügyi dolgozókat. (Dr. Kunetz Zsombor MBA)

*

Beálltak egy kamera elé, és rutinból, fejhangon tolták a napi propagandát: felolvasták a renitens polgárokkal szembeni rendőri intézkedések senkit nem érdeklő pontos számát, elhadarták a pórnép által megismerhető, fájdalmasan hiányos járványügyi adatokat, amiket már reggel nyilvánosságra hoztak, megdícsérték saját magukat és a kormányt, majd az előre beküldött újságírói kérdések közül kiválogatták azokat, amelyekre pozitívan lehet válaszolni, és megválaszolták őket. (via Kolozsvári Szalonna)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5016574256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása