A mi Józsefvárosunk

Majd ha Mészárosnak, feleannyiért [103.]

2021. április 08. - Amijo

A kormány keresztbe feküdt
a magyar Aegon eladásának. (via 444.hu

Egy holland vállalat (Aegon) nem adhatja el kizárólagos tulajdonát egy osztrák vállalatnak (VIG), mert a magyar kormány ennek bejelentését nem veszi tudomásul.

aegon.jpg

Miután minden párt megszavazta a felhatalmazási törvényt, kormányunk izibe' alkotott egy ilyen rendeletet, amivel simán fölülírta a törvényt. Ne legyenek kétségeink: a felhatalmazás lejártával az országgyűlés mesmeg egyetlen szavazással jóvá fogja hagyni, hogy ezek a vészhelyzeti intézkedések hatályban maradjanak.

Viszont covidos halálozásban világelsők vagyunk, és miniszterelnökünk megmondta, hogy ez az egyetlen szempont, aminek alapján az ő munkájukat meg kell ítélni. Előnyünk napról napra nő.

Fügedi ubul

*

Csütörtök reggel arról tájékoztatott a kormányzati portál, hogy 4 ezer 814 új fertőzöttet regisztráltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 698 ezer 490 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma.  Az aktív fertőzöttek száma tovább emelkedett 256 ezer 44-re, azaz még mindig nem tetőzik a járvány. Elhunyt 272 beteg, így az elhunytak száma 22 ezer 681 főre emelkedett.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9916495038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása