A mi Józsefvárosunk

Van egy álmom... [9.]

2020. június 16. - Amijo

... arról az időről, amikor Magyarbasi vereséget szenved egy választáson, és át kell adnia a hatalmat (értelemszerűen nem a mostani "kihívóinak", hanem annak átvételére alkalmasoknak).

nepliget_stadion.jpg

Ebben az álomban a frissiben megalakuló országgyűlés az összes ilyen gigászi sportberuházást egyedi törvénnyel Orbán Viktor tulajdonába adja. Egyúttal kötelezi őt, hogy azokat rendeltetésszerűen és hiánytalanul, tervezett, illetve eredeti funkciójuknak megfelelően üzemeltesse úgy, hogy eközben állaguk nem romolhat.

Amikor idáig jutok az álomban, elmosolyodom, és a másik oldalamra fordulok. Talán még egy-két nyálcsepp is kicsordul a szám sarkán...

Fügedi Ubul

P.s.: Mérvadó közgazdák szerint kb. az éves GDP (nem a költségvetés!) 2 %-át lophatja el. 20–30 év alatt ez azért nem semmi.

***

Százmilliárdos csarnok épül, de még nem tudni, hogy néz majd ki. Már jól látszanak Európa egyik legnagyobb sportcsarnokának pillérei a Fradi-stadionnal szemben, a Népli- getnél. (via Index)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9615813730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása