A mi Józsefvárosunk

978. Ez itt a reklám helye

2020. március 18. - Amijo

Elindult a Józsefváros összefog nevű Facebook-csoport, ami azért jött létre, hogy mi józsefvárosiak segíteni tudjunk egymásnak. Mert embert próbáló időszak jön, nehéz heteket, esetleg hónapokat fogunk megélni...

jozsefvaros_osszefog.jpg

Szeretnénk összekötni a segítségre szorulókat azokkal, akik segítséget tudnak nyújtani valamiben. Legyen az hiteles tájékoztatás, házhozszállítás, otthoni tanulásban való segítségnyújtás vagy kutyasétáltatás, itt arra törekszünk, hogy a szigorú szabályok betartása mellett is megtaláljuk azt, amit tenni tudunk egymásért. Éppen ezért arra kérünk mindenkit, hogy a posztokban és a hozzászólásokban tartsunk magunkat a konstruktív és kulturált párbeszédhez, a konkrét információ- és segítségkéréshez, illetve az információ- és segítségnyújtáshoz.

Fogjunk össze és segítsünk egymásnak a következő hetekben, hónapokban!

Kérjük, osszák/osszátok meg ezt az információt másokkal is.
Vigyázzunk magunkra és egymásra!

P.s.: Elindult az ingyenesen hívható zöld szám is az Önkormányzatban. Hivatali nyitvatartásról, ügyintézésről, kerületi ellátásokról adnak tájékoztatást. Hívjon minket, ha segítségre van szüksége minden nap 8-20 óra között – írják. Tel.: 06-80-277-256 vagy info@jozsefvaros.hu

***

A koronavírusról szóló a kormányzati információs portál ma reggeli tájékoztatása szerint újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 58-ra nőtt a hazánkban diagnosztizált fertőzöttek száma. Hihetnénk, hogy ez a szám még mindig kicsi, ugyanis a legtöbben nem értjük, nem tudjuk, hogy mit jelent az exponenciális növekedés vagy a mértani haladvány. Nem irigylem magunkat.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr3715533638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása