A mi Józsefvárosunk

914. Mai Pikó (9)

2019. szeptember 06. - Amijo

"Sir Robin bátran nem vitázik.” 

Egy kis képes beszámoló a szerdai sétáról és a közös fórumunkról Karácsony Gergellyel, a budapestiek főpolgármester-jelöltjével. Bejártuk Józsefvárost, beszéltünk az itt lakókkal, sőt összefutottunk a kerületbe látogató Sára Botond polgármesterrel is, aki szerint nincs miről beszélgetni. És Ön szerint?

piko9.jpg

Fotó: C8 Civilek Józsefvárosért

Sára Botonddal az Auróra utca sarkán futott össze a menet, de a kézfogáson kívül sokra nem mentek vele. Hiába próbálta ugyanis Pikó vitára hívni, Sára azzal vágott vissza, hogy

Szerintem nincs miről vitázni. Én képviselek valamit, tudom, mit akarok, feltételezem Ön is, és majd eldöntik a választók.. (...) Szerintem van egy program és van egy másik, és az alapján eldöntik a választók, hogy mit szeretnének.

Sára végül sok szerencsét kívánt ellenfelének – derül ki a Mérce cikkéből.

P.s.: A véleményem ismert: a vita előli gyáva kitérés nem azért probléma, mert a vita nekünk, politikusoknak volna fontos, hanem azért, mert a józsefvárosiakat nem tiszteli meg azzal, hogy programokat ütköztessünk, megismerhessék terveinket. Mindez engem megerősít abban, amit csinálunk: azért sétálunk, azért beszélünk az emberekkel, mert hiszek abban, hogy a valódi politika az, ami tiszteli a választópolgárokat. (Pikó András polgármesterjelölt fb-oldala)

Támogassa Ön is a kampányomat, hogy minél több józsefvárosival együtt tudjuk visszavenni a kerületet az emberségnek, a biztonságnak és a méltányosságnak! Az adományokat egy elkülönített kampányszámlára várjuk banki átutalással: 16200223-10112353 (Pikó András – Magnet Bank)

Aki pedig más módon is támogatni szeretné Pikó Andrást
ITT
 csatlakozhat a kampányához.

***

Hosszú, de érdemes elolvasni ezt is: Nehezített pálya: mire elég Pikó András neve Józsefvárosban? Nincs könnyű dolga annak, aki meg akarja törni a Fidesz tízéves uralmát Józsefvárosban, főleg azzal a hátszéllel, ami Sára Botondnak van. Pikó András ellenzéki jelölt mégis bizakodó. A hvg.hu az önkormányzati kampányra kiválasztott 10 csatateret, amelyet kiemelten figyel. Most Józsefváros következik. (HVG)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr9515045734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása