A mi Józsefvárosunk

897. Mai Pikó (5)

2019. július 16. - Amijo

Nagyon sokan óvnak, ne csak a szegényekkel foglalkozzak majd polgármesterként. Igaz, a szegénység enyhítéséért dolgozó segítő aktivista voltam, de emiatt nem leszek csőlátású polgármester. Nem hiszek abban, hogy a kerület csak egymás kárára fejlődhet, hogy csak a szegényeknek vagy csak a középosztálynak kedvező politikát lehet folytatni.

piko5.jpg

Nem is fogok így tenni! Ma a középosztály is rosszul jár a mostani kurzussal: rossz a levegő, koszosak az utcák, nincs a fiatalok számára megfizethető árú bérlakás, nem talál elegendő jó iskolát, szolgáltatást, igényes kulturális tereket a kerületben.

Az a pénz, amelyet a kerületi költségvetésből a Fidesz fenntartására fordítunk, a közép- osztálynak is hiányzik. Új irány kell, amellyel mindenki, a tehetős és a kevésbé tehetős józsefvárosi egyaránt nyer. Rengeteg ilyen tervem van és itt az oldalamon élőben is el- mondok néhányat.

(Pikó András polgármesterjelölt fb-oldala)

***

Eddig összesen 850 ezer forint adomány érkezett magánemberektől a kampányomhoz. Hatalmas köszönet jár nekik! Alig egy hónap alatt megmutatták, hogy tudunk olyan kam- pányt csinálni, ami rólunk és értünk szól. Eddig ebből a pénzből szórólapokat nyomtat- tunk, önkéntes találkozókat szerveztünk és kibéreltünk egy helyiséget, ami a kampányunk során folyamatosan és biztonságosan tud központként működni.

Támogassa Ön is a kampányomat, hogy minél több józsefvárosival együtt tudjuk visszavenni a kerületet az emberségnek, a biztonságnak és a méltányosságnak! Az adományokat egy elkülönített kampányszámlára várjuk banki átutalással: 16200223-10112353 (Pikó András – Magnet Bank)

Aki pedig más módon is támogatni szeretné Pikó Andrást
ITT
 csatlakozhat a kampányához.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr1214957254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása