A mi Józsefvárosunk

895. Csak remélni merünk

2019. július 10. - Amijo

Röviden a Habitat for Humanity Magyarország
mostani fényképeinek margójára. 

Jó tíz éve, amikor befejeződött nálunk az MNP I. projekt, velük együtt javítottuk ki azt a számos hiányosságot, amit a később "utcai harcosként" is elhíresült vállalkozó hagyott maga után.

karacsony_u22.jpg

Elképesztően jól szervezett, lelkes kis társaság a Habitat for Humanity, akikkel később egy ún. galéria programot is szerveztünk és – más, önkormányzati házak mellett – egy, a házunkban lévő lakást is begalériáztak, igencsak kedvezményesnek mondható pénzügyi konstrukcióban.

Véletlen ugyan, de épp ma írtam nekik, hogy érdemes lenne újra megvizsgálni, milyen le- hetőségek nyílnának a mai körülmények közti együttműködésre, amit – tekintve, hogy ez korábban se volt egyszerű az akkori körülmények szorításában – csak remélni merünk.

Budaházy Gusztáv

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5614936876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása