A mi Józsefvárosunk

892. Mai Pikó (3)

2019. június 30. - Amijo

Független, civil, ellenzéki, józsefvárosi – röpködnek a jelzők körülöttem. Nem tartom gondnak, mert mindegyik más és más szempontból igaz rám, De mivel ezeket a jelzőket sokféle jelentéstartalommal használjuk, aki akarja, szembe is állíthatja őket egymással.

piko3.jpg

A függetlenség számomra azt jelenti, hogy nem egy párt kötelékében képzelem el a politi- kai jövőmet. A civil azért fontos, mert jelzi, honnan érkezem és azt ígéri, hogy, hogy nem a pártpolitikai-hatalmi megközelítés lesz jellemző rám polgármesterként. Az ellenzéki leírja, milyen a viszonyom az aktuális kormány politikájához.

Józsefvárosi, ez a legfontosabb. Leírja a kötődésemet a lakóhelyemhez, a szomszédaimhoz, az itt élőkhöz, akiknek a képviselete a testületben a legfontosabb lesz számomra.

Polgármesterként ehhez a jelzőhöz fogok ragaszkodni.

(Pikó András polgármesterjelölt fb-oldala)

P.s.: Ajánlom mindenki figyelmébe a 168 Órában megjelent portrét. (Szeretem Buják Attila írásait, olyat tud, amit már kevesen: gesztusokból, félig elharapott mondatokból, zajokból és a környezet apró történéseiből képes klasszikus riportot és portrét írni. – Pikó András)

Aki pedig valamilyen módon támogatni szeretné Pikó AndrástITT csatlakozhat a kampányához.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7714919148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

putyi8 2019.06.30. 18:59:28

Civil vagy politikai szervezet ???A civilszervezet miért támogatja -van egy elképzelése amit szeretne valóra váltani-nekik is van kötödésük valahova és szavaztak a választáson valakire.
Határozzák meg végre-------- független civil jelölt pártszervezetek támogatásával -----akkor egy közösségek jelöltje -----nekem ezt jelentené,mert ebben mindenki beletartozna akik Önnel képzelik el a kerületünkért oly sok tennivaló,kérések megvalósítását.Civilszervezet-összeáll kb 10 ember akik rá akarják venni az embereket hogy az ő elgondolásukat segitsék -egy párt tagjai pedig megbeszélik kit támogatnak aki szintén mint a civilek mást szeretnének,vannak elképzeléseik a kerületről -mi a különbség -semmi !
süti beállítások módosítása