A mi Józsefvárosunk

763. Csak a láncainkat

2018. június 09. - Amijo

A hét végére, röviden. Pár napja hallottam a rádióban, hogy Győri Péter polgármesterjelölt a miniszterelnökhöz fordult a Józsefvárosban terjedő suttogópropaganda miatt, miszerint a fideszes vezetés esetleges alulmaradása az időközi választáson, egyben a kormányzati támogatások elapadását is jelentené a kerületben. 

gyori_peter2018-2.jpg

Igen, ilyesmit én is olvastam még ellenzéki beállítottságú oldalakon is, mint jogosnak tűnő aggályt, de Győri érvei – hogy ugyanis számos ellenzéki vezetésű kerület, de vidéki is, sem- miben nem szenved hátrányt a kormánypártiakkal szemben – eléggé jogosnak látszanak. De ha hozzáteszem azt is – amit személyes tapasztalatokból tudok – hogy a Magdolna-ne- gyedben, a sok EU-s milliárddal támogatott városrehabilitációs program után – még a programházakban is! – felújítatlan házak százai, XIX. századi állapotokat tükröző, bűzös folyosói vécék és kaotikus élet- és lakhatási viszonyok maradtak, hát nem látok okot ag- gódni egy ellenzéki győzelmet követő, esetleges fideszes megtorlás miatt.

De mondhatnám azt is, hogy "csak a láncainkat veszíthetjük," és remélni meg azt, hogy a lopott aranyláncok viselőit is elszámoltatják egyszer!

Budaházy Gusztáv

P.s.: Ajánlott olvasnivaló estére: Győri Péter - Botrány Józsefvárosban

***

Az óvodában osztogatták a fideszes polgármester-jelölt levelét - Hajmeresztő levéllel lepte meg Sára Botond józsefvárosi alpolgármester és polgármesterjelölt csütörtökön a kerületi óvodákat. A szülőkkel meg papírt írattak alá arról, hogy átvették. Akik kiakadtak. Nagyon. (via 168 óra)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr5214035472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása