A mi Józsefvárosunk

605. Dopeman - sétálós interjú

2017. február 24. - Amijo

Itt van Dopeman a nyolcból! - Az Átlátszó sétálós interjúja a Magdolna negyedben és a Szigony utcában. A 90-es években feltűnt rapper önkormányzati képviselőként belülről változtatná meg a rendszert. A hatalomról, a nyolcadik kerületi teendőkről, Orbánról és Gyurcsányról is beszélgetve Vágó Gáborral sétált a józsefvárosi flaszteren.

Dopeman mögé legelőbb a Magyar Szolidaritás Mozgalom állt be támogatóként, akit jó képviselőjelöltnek tartanak, hiszen „civil, aki nem fél kiállni magáért, másokért, a rá bízott emberek igazságáért.” A Pityinger Lászlóval készített Népszava interjú itt olvas- ható: Dopeman: tudni kell az utcára menni.

P.s.: Kíváncsi vagyok, hogy végül is a többi ellenzéki párt beáll-e Dopeman mögé. Vagy valahová.

CBFM – Józsefváros, Magdolna negyed

***

A Magdolna negyedben április 23-án időközi önkormányzati választás lesz. 2014-ben rekord alacsony volt a választási részvétel ebben a körzetben, volt olyan szavazókör, ahol alig 10%-os volt a részvétel. Pityinger a mellé álló pártok aktivistáiban bízik. A kormány- propaganda már támadni kezdte, a Lopni című, első kislemezes slágerével. A szám videója azóta átlépte a félmilliós nézettséget a Youtube-on.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr4312289327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása