A mi Józsefvárosunk

513. Kérdezni csak szabad

2016. május 24. - Amijo

Szép jó estét mindenkinek! Köszönhetően Rubovszky Györgynek, a kerület országgyűlési képviselője ismét téma volt (lett volna) az RTL Híradóban. Ha tetszenek még emlékezni rá, Vas Imre volt az, akivel Rubovszky közölte, hogy nem fogják újraválasztani Áder Jánost köztársasági elnöknek, mert "a Viktor nem engedi meg". És bár a jelenetet rögzítette a Hír Tv, Rubovszky mégis letagadta, hogy erről beszélt volna. Ezért szerette volna megkérdezni az RTL Vastól, hogy végül is miről volt szó.

vas_imre_kitilt.jpg

Nem tudtuk meg, a képviselő úr nagyon szófukar és elfoglalt volt, majd ennek örömére rögtön ki is tiltották az RTL Klub riporterét a Parlamentből. A részletek itt olvashatók. Az indok jól ismert: rosszkor, rossz helyen kérdeztek egy képviselőtől. Szerintem meg simán csak az volt a baj, hogy azt tették, ami a dolguk: kérdeztek.

P.s.: Nagy kedvencemnek, Gulyás Gergelynek is elgurult ezügyben tegnap a gyógyszere, be is mondta a nap hülyeségét, lásd. Villámnarancs.

További szép estét mindenkinek!

Camara-Bereczki (CBFM), Magdolna-negyed

***

Még tavaly ősszel az RTL Híradó összes munkatársát kitiltották a parlamentből, miután megpróbáltak bejutni egy sajtótájékoztatóra, amit Orbán Viktor miniszterelnök és a NATO főtitkára tartott és amin végül csak az állami televízió stábja forgathatott. Néhány hete pedig azért tiltottak ki több online újságírót az Országházból, mert ott tettek fel kérdéseket a választott képviselőknek, ahol azok közlekednek ahelyett, hogy a sajtó számára kijelölt és többnyire üresen kongó folyosókon ütötték volna el az időt.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr18744486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása