A mi Józsefvárosunk

506. Május elseje

2016. május 02. - Amijo

„Nincs karácsony Corvin nélkül” szólt a régi reklámszöveg – tegnapra meg kiderült, hogy van majális, de Karácsony nélkül. Merthogy a munkásosztály nemzetközi összefogásának harcos ünnepén a városligeti MSZP bulin elmaradt a Karácsony. A családi majálison az előzetesen meghirdetett program szerint beszédet mondott Tóbiás József, az MSZP elnöke és Kunhalmi Ágnes budapesti elnök, pontosabban előbb Kunhalmi, majd Tóbiás József.

majalis2016.jpg

Karácsony Gergely, Zugló polgármestere meg – a beharangozás ellenére – valamiért mégsem szólalt fel a nagyszínpadon, lehet találgatni, hogy miért nem. (Például ezért nem). De volt sör, hurka, kolbász, politikusok – CBFM meg találkozott Kunhalmi Ágnessel, kinek nem mellékesen tegnap ellopták kedvenc piros biciklijét, ami meglehetősen csúnya dolog.

„Meg vagyunk győződve arról, hogy ezeket nemcsak leváltani kell 2018-ban, hanem elszámoltatni és börtönbe rakni őket. Ezek az életükért futnak, és mindent el fognak követni, hogy utol ne érje őket az igazságszolgáltatás” – mondta Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke a párt majálisán.

Ennyit röviden a tegnapi napról, éljen a ma, meg a holnap! (Aki szeretne képeket is nézegetni, az itt megteheti, Végh Tibor ugyanis 15 új fényképet töltött fel a fészbukra…)

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr338680488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása