A mi Józsefvárosunk

400. Kék Pontról, tűcseréről

2015. július 23. - Amijo

Orsolyának - szeretettel

És akkor most a négyszázadik, ünnepi posztként: Velencén, a 40. EFOTT (Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója) fesztiválon Dr. Zacher Gábor toxikológus – többek között – ezeket mondta a Kék Pont bezárásáról és a tűcseréről:

A fenti videót sok szeretettel ajánljuk megnézésre a témában rendszeresen megnyilvánuló dr. Ferencz Orsolyának (önkormányzati képviselő, a kerületi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum elnöke), hátha így neki is derengeni kezd végre haloványan, hogy vajon mi lehet a baj az új kerületi drogstratégiával. Persze az is elképzelhető, hogy dr. Zachernek is beszól.

Ja, mint szakember a szakembernek...

***

Dr. Zacher Gábor - toxikológus

Budapesten született 1960. október 8-án. A Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán 1986-ban végzett. 1998-tól dolgozott a Péterfy Sándor utcai Kórház és Baleseti Központ Klinikai Toxikológiai Osztályán, mint osztályvezető főorvos. Működése alatt a kórházi osztály nemzetközi elismertségre tett szert. Évente körülbelül 9 ezer embert kezeltek különféle mérgezések és függőségek miatt, legtöbbször öngyilkosokat, alkoholmérgezett és drogtúladagolásban szenvedő pácienseket láttak el.

2014 januárjától a Honvédkórház sürgősségi osztályának vezetésével bízták meg. Klinikai toxikológiát oktat a Semmelweis Egyetemen, a Szegedi Tudományegyetemen és a Pécsi Tudományegyetem Egészségügyi Centrumában. 2002 óta orvosi toxikológus igazságügyi szakértőként tevékenykedik. Narkológia című tantárgyat oktat a Rendőrtiszti Főiskolán.

A bejegyzés trackback címe:

https://mijozsefvarosunk.blog.hu/api/trackback/id/tr207650196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bodis.lajos 2015.07.24. 09:32:54

Végre csináltak valamit a szocialisták, ami találékony, és hasznos a kerületi embereknek, gratulálok irónia nélkül!

A hatás most már attól függ, folytatják-e és hogyan: béna politizálás, lustálkodás, mellébeszélés, tanácsadói szerződésekre utazás helyett, közhasznot kereső politikusokat!
süti beállítások módosítása